Våre prosjekter

Berget 9


Tidligere prosjekter

Nedre Hjellegate 18

Festiviteten

Jønnholttunet 18

Sneltvedt

Unik utsiktstomt

 

Eiendommen ligger sentralt og høytliggende til i Brevik med kort vei til alle de fleste fasiliteter som Brevik kan tilby – usjenert i stille og rolig boligområde – gangavstand til hyggelig bysentrum.

Fantastisk utsikt over sjøen. Kort avstand til småbåthavn, badeplass, skole, bussholdeplass og fine turområder i skog og mark.

Ca 10 min gange til Stathelle og Brotorvet kjøpesenter

 

 

Forslag til hvordan det kan bli


Under oppussing


Kart over lokasjon

 

Ikonisk bygg i Skien sentrum og hovedkontor til oss i H18

 

Terje Strømodden kjøpte bygget gjennom Temas Eiendom
i 2015, med stort behov for oppussing. Satte i stand bakgården, gjorde et tilbygg som stod brakk opp til to leiligheter, snekkerverksted og privat storstue. Hovedbygg tilrettelagt for utleie for opptil åtte bedrifter. Gjøres klart for omgjøring til private leiligheter.

Vi sitter i dag med kontorer og møterom i første etasje
på bygget. Resten av bygget er pr. i dag utleid til en rekke forskjellige bedrifter, og der er planer om å omgjøre alt til leiligheter i fremtiden.

 

 

Oppussingen innvendig


Kart over lokasjon

 

Skiens storslåtte festlokale

 

Bygget sto ferdig i 1891, og ble innviet på Henrik Ibsens fødselsdag den 20. mars. I 1986 flyttet Teater Ibsen inn i Festiviteten, og flyttet i ut igjen i 2010.

I 2012 stod Festiviteten tom, med unntak av et lite lokale på gateplan som er utleid til næringsformål. Bygget ble i juni 2013 kjøpt av Festiviteten Skien AS med Terje Strømodden i spissen for å pusse det opp igjen til sin originale stand.

Nå er bygget solgt til rapgruppen Karpe Diem.

“Fest til evigheten” 
Åge Samuelsen

 
 

Gammel låve blir til flotte leiligheter

 

Låve ble totalrenovert om til leiligheter.

 

 
 

Unik enebolig

 

Terje Strømodden bygde dette bygget til seg selv i 2006. Vedlikeholdsfritt murhus med farget fibermurpuss. Har brukt murt listverk basert på gammel tradisjon med moderne løsning. Led lys og moderne løsninger går igjen i hele bygget.

Fikk tredjeplass på interiørprisen til Bergene Holm AS i 2012.